Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Симфоничният оркестър на БНР репетира La La Land

06 декември 2017, 12:13 часа • 1254 прочитания

Симфониците на БНР и джаз музиканти вече репетират музиката на Джъстин Хъруиц за концерта на 7 декември в НДК. Преди дни La La Land получи 4 номинации за музикалните наградите Grammy и има голям шанс да ги прибави към останалите си призове.

„Джъстин композира нещо изключително красиво, за което хората винаги ще говорят и помнят“, споделя Ема Стоун, изиграла блестящо ролята на Миа и събрала най-големите филмови награди за 2017г. за женска роля. Наскоро зеленооката актриса навърши 29 години, а вече има в колекцията си Оскар и Златен глобус.

„Свирех на пианото и упражнявах някои от тези произведения по четири часа на ден, в продължение на три месеца. Би трябвало никога повече да не искам да ги чувам, но те все още толкова силно ме вълнуват.“, казва Райън Гослинг – другата звезда на филма.

За него пък Джо Леджент, музикант и също участващ във филма, изказва удивлението си колко бързо Гослинг се е научил да свири на пиано. Знае се, че по време на снимките той свири сам, без нужда от дубльор – пианист. Леждент е съавтор и на едно от емблематичните парчета във филма Start a Fire.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес