Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Народен театър "Иван Вазов" закри своя театрален сезон с два моноспектакъла в курорта Рибарица

25 юли 2021, 14:05 часа • 2131 прочитания

Народен театър „Иван Вазов“ – София закри за втори път своя театрален сезон на 23 юли в планинския курорт Рибарица с два моноспектакъла – „Бонбон“ на Здрава Каменова, с участието на София Бобчева и „Разбираш ли ме правилно“, с участието на Георги Мамалев.

Сред гостите бе и кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, която поздрави присъстващите като се обърна специално към целия екип на Народения театър за успешно завършения театрален сезон. Тя отбеляза, че той продължава да е най-значимата и представителна българска театрална институция, в която играят едни от най-добрите ни актьори от различни поколения.

Кметът завърши с това, че силно се надява събитие да се превърне в традиционно, за да могат жителите на община Тетевен да се докоснат до вълшебството на уникалните представления.

Да се насладят на прекрасните сценични превъплъщения бяха още Пенка Ганева – кмет на с. Рибарица, Мариус Донкин - директор на Народния театър, д-р Румен Събов - по чиято покана театърът гостува в Рибарица, жители и гости на курорта.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес