Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трима арестувани при спецоперация в Русенско

13 март 2023, 16:58 часа • 1687 прочитания

Трима души са арестувани по време на спецоперация, която се провежда и в момента на територията на Русенска област, съобщава националното радио.

В операцията са включени 36 екипа от различните звена на Областната дирекция на МВР в крайдунавския град. До 14:00 часа резултатите от работата на униформените са трима задържани и други три разкрити престъпления.

Единият от задържаните е шофирал в нетрезво състояние на територията на община Бяла, а другите двама са за задържани извършен грабеж на 5 март в Русе. Още: Фирма, свързана с Емил Хърсев, ще строи ТИР-паркинг в Русе

"Регистрирани са и 3 престъпления на територията на Районното управление в Сливо поле, двете са за държане на незаконно придобита дървесина - по тях са образувани преписки, и третото е за извършена кражба", каза за БНР комисар Димитър Вачков, ръководител на отдел "Охранителна полиция" в ОД на МВР в Русе и поясни, че акцията ще продължи до края на днешния ден.

При операцията са извършени проверки на адреси, на лица и на автомобили, като до момента са регистрирани пет престъпления. Две от тях са на територията на РУ-Бяла.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес