Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Театър "Сълза и смях" гостува в Русе и Шумен с постановката "Луда нощ по френски"

30 март 2016, 15:46 часа • 3395 прочитания

Колко вица за мъже в командировка знаете? Много? О, само така си мислите!

Актьорите от театър "Сълза и смях" ще гостуват в град Русе на 06.04.2016 г. с постановката "Луда нощ по френски" с участието на Латинка Петрова, Васил Драганов, Любомир Петкашев, Вяра Табакова и Владислава Николова, от 19.00 часа в салона на зала 'Филхармония" (бивш културен дом) и в град Шумен на 07.04.2016 г. от 18.30 часа в салона на Младежкия Дом.

"Анна Бижуто" е оригиналното заглавие на блестящата комедия на Марк Камолети "Луда нощ по френски". Икономката Анна се справя виртуозно с всички заплетени ситуации – умело регулира натоварения трафик от съпрузи, любовници, любовници на любовниците и т.н., като не им позволява да се засекат.

„Няма никой в къщи, но всички стаи са заети!” – обявява Анна Бижуто, а обитателите и гостите на дома оценяват високо нейната изобретателност в измъкването от неловки ситуации.

„Луда нощ по френски" е преживяване “много смешно за сериозни неща” и не случайно е изиграна над 1300 пъти на различни сцени в Париж и Лондон. А веднъж дошли, внимавайте да не останете без дъх, защото дозата смях, която ще получите, може да бъде опасна!

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес