Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Коледната елха в Русе засия със сгряващи искри в приказен спектакъл

04 декември 2018, 20:35 часа • 2731 прочитания

На 4 декември, на сцената пред Общината, традиционно грейнаха светлините на Коледната елха.

Градоначалникът на Община Русе Пламен Стоилов запали светлините на коледната елха заедно с Дядо Коледа, директорът на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова, началникът на отдел „Култура“ Ива Чавдарова, както и директорът на ОП „Русе Арт“ Мариан Савов.

Кметът поздрави талантливите деца и пожела на русенци "заедно да продължаваме да се стремим към благоденствието на скъпия ни Русе."

Водеща на приказния спектакъл „Коледни искри“ бе чаканата и любима на поколения малчугани кака Лара, а всички малки палавници и техните родители възторжено посрещнаха  коледнте песни и забавления, фокуси със светлини и вълнуващи срещи с ледената кралица Елза, Шехерезада, Ледения човек, Зайчето Бъни, Арлекино и дълго чакания от всички послушни и непослушни деца – Дядо Коледа.

Празничната еуфория продължи с изпълнения на вокално студио „Приста“ с ръководител Доротея Бальовска и мажоретен състав „Екстрийм“ при Общински младежки дом – Русе.

Шоуто завърши с пищна заря и постави началото на атрактивна серия от впечатляващи събития в Коледно-новогодишния календар на Община Русе.

Юрий Илиев
Юрий Илиев Отговорен редактор
Новините днес