Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Добромир Добрев от Сливо поле се нуждае от помощ, за да живее

30 септември 2019, 14:39 часа • 5471 прочитания

Продължават  благотворителните прояви, организирани от близките на Добромир Добрев от Сливо поле, който се бори с болестта лимфобластна левкемия. Състоянието на 24-годишния мъж е тежко и той трябва да замине за лечение в най-кратки срокове.

Днес ще се проведат следните благотворителни инициативи:

От 14 ч. във фоайето пред Пленарна зала в община Русе ще се проведе благотворителен базар, а по-късно ще има благотворителна хоротека от 17 ч. с танцьорите от фолклорен танцов клуб „Родолюбец“ пред Общината.

В 19 ч. в Пленарна зала ще се проведе концерт, в който благотворително ще участват вокална група „Слънце“, фолклорен танцов театър „Найден Киров“, фолклорен ансамбъл „Зорница“, Нина Арнаудова, „Фрийдъм Денс студио“. В концерта ще се включат и Михаил Ганчев от ВС „Вили Икономов“, Светослав Стойчев, Андрейката и Мургавия, „Център Денс студио“, Светослав Иванов, София Петрова и Гоце Иванов.

Припомняме, че има обявена кампания във фейсбук чрез групата „Да помогнем на Добромир“, поставени са и дарителски кутии. Всеки, желаещ да помогне на Добромир, може да дари средства по разкритата дарителска сметка в Райфайзен банк:


IBAN: BG68RZBB91551010772410
BIC: RZBBBGSF
Титуляр на сметка:
ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ

Юрий Илиев
Юрий Илиев Отговорен редактор
Новините днес