Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Волен Сидеров се появи: Борисов създаде ГЕРБ да спре "Атака" по поръчка на САЩ

01 октомври 2024, 08:03 часа • 1130 прочитания

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново се появи на политическия хоризонт - той води листата на основата от него партия в 25-ти МИР.

Още: Волен се завръща на бял кон (ВИДЕО)

Пред БНТ Сидеров обяви, че "разпадът на ГЕРБ" предстоял и обяви, че Бойко Борисов бил признал в интервю за покойния проф. Кръстьо Петков защо е създадена ГЕРБ - по поръчка на американското посолство да бъде спряна "Атака".

Тогава защо Сидеров е бил в коалиция с ГЕРБ и то в управлението на България? Защото като не можеш да победиш някого, поне да свърши нещо (за България), по думите му. Като успех Сидеров посочи мораториума върху шистовия газ.

Накъде сега: Трябва да има антиевроатлантизъм, да има баланс, защото липсва, според лидера на "Атака". Той обяви, че трябва да има борба срещу "колониализма".

Иначе Сидеров започна участието си в сутрешния блок на националната телевизия с думите: "Благодаря за безплатното участие, но като знам колко пари давам за БНТ ...". На уточняващ въпрос колко, Сидеров поясни, че ставало въпрос за официалния бюджет на телевизията, бил 80 млн. лева (всъщност е почти 87 млн. лева).

Още: "Измамното спокойствие" пред Борисов и гладът за нов месия: Анализ на Петър Чолаков (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес