Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Витков отговори на Трифонов: Цитирате вестник, който сте съдил. "Мерцедесът" ми е на 9 години

19 май 2016, 18:12 часа • 3608 прочитания

Лидерът на партия "Глас народен" Светльо Витков отговори на твърденията на шоумена Слави Трифонов, че си е купил "Мерцедес" с парите, които е получил от държавната субсидия. 

"Цитирате статия на в. "Уикенд", който и вие неведнъж сте съдили. Би трябвало да сте запознат, че осъдих въпросната медия на първа инстанция за статията, която ме набеждава, че съм си купил "Мерцедес" с държавна субсидия. При това адвокатът ми е същият, който води и вашите дела", заяви в свое видеообръщение в Youtube бившият фронтмен на група "Хиподил".

"Да говорите неверни неща в национален ефир, а да твърдите, че изричате истини, е езикът на политиците, който Вие така усърдно критикувате, и който език аз също не понасям", казва още Витков по адрес на водещия.

Той пожелава на Трифонов наистина да влезе в политиката и да промени България, "но не като Бареков".

"Мерцедесът се продава! Не е в отлично състояние. На 9 години. 321 000 км., кожен салон и има нови 2 летни гуми. Виждал си го още през 2008 г. Нема да се минеш!", казва още Витков.

Накрая на видеото са включени кадри от гостуване на Витков в "Шоуто на Слави", където Трифонов се обръща към музиканта с думите: "Да знаеш, че ти за мен си Светльо. Аз те обичам и ти за мен си приятел".

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес