Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Весела Лечева: Прокуратурата е работещ орган, в който гражданите може да усещат справедливост и подкрепа

17 юли 2020, 08:02 часа • 5164 прочитания

Това е желание най-вече към младите хора, към бъдещето – да ги предпазим от наивните им очаквания. Така депутатът от БСП и многократен шампион по стрелба Весела Лечева коментира призива си протестът да се разграничи от спорните личности, които се опитват да обсебят протеста.

Забелязвам, че през последните дни се опитва да се прокрадне друг сценарий чрез протеста, заяви тя пред Нова телевизия. И посочи – хора от миналото, хора, които олицетворяват брутален стил от миналото. А на въпрос за конкретно име, тя така и не отговори – просто каза, че е потърпевш.

Припомняме, че през 2007 година съпругът на Лечева – Манол Велев, беше прострелян в главата и оттогава е в кома. Убиецът не беше заловен, случаят не беше разкрит, но сега, с 19-те обвинения срещу Васил Божков, фокусът на вниманието към Велев отново е факт.

Кой всъщност беше Манол Велев и в колко скандала се беше забъркал – припомнете си ТУК!

В конкретика няма да влизам, продължи Лечева, след като Виктор Николаев я попита за касета по случая със съпруга ѝ, свързана с охраната на Васил Божков. Лечева не коментира и какво е казал таен свидетел по делото. Но тя заяви, че прокуратурата е един работещ орган, в който гражданите може да усещат справедливост и подкрепа.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес