Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ваня Григорова: Имам планове да създам собствен политически проект

23 септември 2024, 08:26 часа • 552 прочитания

Столичният общински съветник от МК „БСП за България“ Ваня Григорова обяви в сутрешния блок на bTV, че обмисля създаването на свой политически проект, но не пожела да навлиза в детайли кога това ще се случи.

По време на интервюто Григорова сподели, че е имала неофициални разговори с ръководството на БСП да участва на изборите на парламент, но тя е отказала.

Още след края на местните избори многократно заявих, че няма да се кандидатирам за народен представител, защото с това ръководство на БСП няма как да работя. Там има хора, които не искат да ме виждат, защото казвам, че това БСП не е изразител на интересите на работещите, допълни общинският съветник.

Тя използва случая, за да напомни, че и в момента не е партиен член на БСП, а е част от гражданската квота на партията в Столичния общински съвет.

Относно решението на някои социалисти да напуснат коалицията БСП – Обединена левица Ваня Григорова изрази мнение, че това се е случило, тъй като са се надявали на водачески места в листите и след като не ги получили, се оттеглили.

ОЩЕ: "След решението на съда": Ваня Григорова не очаква да стане кмет на София 

Мартин Стоянов
Мартин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес