Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Валери Симеонов откри новия офис на НФСБ на "Раковски" 134

29 март 2018, 17:54 часа • 4313 прочитания

Новият офис на НФСБ на "Раковски" 134 бе официално открит днес с тържествен водосвет. Вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов преряза лентата пред обновените помещения. Така "патриотите" се настаниха в историческата централа на СДС, но засега сините остават с помещения там. Сградата беше тяхна досега по силата на това, че успяваха да влизат в парламента - самостоятелно или като част от коалиция, но след последните избори провалът на водената от Божидар Лукарски емблематична партия вече стана пълен.

Заедно с него на откриването бе цялото ръководство на политическата сила – заместник-председателите на НФСБ Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев, народните представители Славчо Атанасов, Христиан Митев, Йордан Апостолов, Георги Колев, Росен Живков, активисти и симпатизанти на НФСБ.

“Честита да ни е новата щаб-квартира. Дай боже, този нов офис да се превърне в щаба, откъдето ще продължи развитието на нашата дейност – патриотична, богоугодна и отговорна. И, дай боже, да бъдем на нивото на нашите възрожденци, от които сме се учили и които са ни пътеводна звезда по отношение на нашата всеотдайна работа. Ние ще бъдем верни на техните завети, на нашия духовен учител Николай Хайтов и аз съм сигурен, че оттук нататък от тези помещения ще тръгнат изключително много полезни и важни за България дела“, каза Валери Симеонов.

Народните представители на НФСБ подариха за новия офис икона на Свети Георги Победоносец.

След тържественото откриване ръководството на НФСБ даде първата си пресконференция на „Раковски“ 134.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес