Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трифонов към Борисов: След вота ще говорим дали ще има правителство

11 септември 2024, 13:05 часа • 719 прочитания

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отговори на изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който тази сутрин обяви "Има такъв народ" и БСП за потенциални бъдещи партньори на партията си в следващ парламент.

Припомняме, че вчера Борисов поиска отсега да се мисли как ще се управлява след изборите, както и за "джентълменско споразумение". В парламента днес (11 септември) пък обяви, че естествените партньори на партията му "са тези, които бяхме в "сглобката", плюс БСП и "Има такъв народ".

Трифонов коментира думите на Борисов във Fcebook и заяви, че "никога не е водил разговори с лидери на никакви други политически партии". Според него Бойко Борисов импровизира в изказването си и трябва да носи отговорност за думите си. Още: Петков отговори на Борисов: За да си джентълмен трябва да си спазваш думата (ВИДЕО)

"Така че, всеки, който се изказва в момента, за неща, които ще се случат след изборите си измисля и ще си носи последствията за това, което ще се случи после. Трябва да минат изборите, да стане ясно, в тази ненормална ситуация, как ще гласува суверенът и ако има каквито и да било разговори - те ще се водят след това. Ще бъда много конкретен: едва когато станат ясни резултатите от предстоящите избори, едва тогава може да се отговори на въпроса - ще има ли възможност за редовно правителство или не?", написа лидерът на ИТН.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес