Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тошко Йорданов с унизителни думи: Джипко Бибитков не дойде в парламента за пореден път

16 април 2021, 15:16 часа • 11797 прочитания

В истински вербален водопад се превърна за пореден път второто заседание на 45-тото Народно събрание.

На дневен ред дойде искането Бойко Борисов да се яви и да даде обяснение за Плана за устойчивост и развитие на България след коронакризата.

В дебата се стигна до въпиющ момент. Филип Станев от „Има такъв народ” обърна нещата на пълна ирония – с припомняне колко е добър на футбол и тенис Бойко Борисов и колко е мускулест: "Днес се оказа, че Бистришкият тигър е един най-обикновен заек от Банкя". Колегата му Тошко Йорданов пък напомни думи на Тома Биков от опозиционния му период – че премиерът бил "карикатура на диктатор". "Страхливецът Борисов не дойде в парламента за пореден път. Шофьорчето Борисов не дойде за пореден път. Джипко Бибитков не дойде в парламента за пореден път". Йорданов обяви преди да каже тези думи, че с удоволствие ще си плати глобата за обида.

Тома Биков отвърна на Йорданов, че написал статус във Фейсбук, че нямало пандемия от коронавирус. И се заяде, че "Има такъв народ" лъже за мажоритарната избирателна система: "Нека има бързи избори и ще видите колко гласчета ще вземете".

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес