Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тагарев за Мустафа Емин: Политическите интерпретации надделяха над здравия разум (ВИДЕО)

13 септември 2023, 15:02 часа • 1264 прочитания

Министърът на отбраната Тодор Тагарев коментира оставката на Мустафа Емин, който си тръгна заради скандала в "Пирогов", като уточни, че тя е приета. 

"Още същият ден той приключи работата си", каза Тагарев. ОЩЕ: "Ще защитя името си!": Мустафа Емин подаде оставка

Според него обаче политическите интерпретации са надделели над здравния разум и той е решил да напусне, за да не се създават предпоставки и затруднения в работата на Министерството на отбраната и кабинета като цяло. 

Припомняме, че до оставката на Емин се стигна след инцидента  в "Пирогов", за стана ясно от пост на дългогодишна медицинска сестра в "Пирогов" Неда Диманова във Facebook. Според разказа на сестрата съветникът на Тагарев е пристигнал в лечебното заведение с детето си, като се е държал "арогантно и скандално". Освен това той поискал да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото. По-късно самият Мустафа Емин заяви, че въпросната сестра не е била свидетел на случилото се. Той подчерта, че никога не е ставало въпрос дете да излезе, за да влезе неговото.Той призна, че единствено може да е повишил малко тембър. ОЩЕ: "На всяка манджа - мерудия": Пеевски се намеси и в казуса "Пирогов"

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес