Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Студенти събират водещите партии на предизборен дебат за вота на младите (СНИМКИ)

17 март 2023, 16:59 часа • 1391 прочитания

На 21 март (вторник) от 18:00 часа в Аулата на Софийски университет "Св. Климент Охридски" ще се проведе предизборният дебат "България и младите след 2 април"

 Събитието е част от кампанията „Лигата на младите гласоподаватели”, провеждана от Националния младежки форум (НМФ), съвместно със Студентска асоциация за изследване на международните отношения (САИМО) и Студентски клуб на политолога (СКП).

За настоящия дебат организаторите канят по двама представители - разпознаваем кандидат и млад кандидат, от водещите политически партии и коалиции, чиито показатели се сверяват с актуалните социологически проучвания на "Галъп интернешънъл болкан".

Всички желаещи да присъстват и да зададат лично своите въпроси на кандидатите за народни представители трябва да се регистрират ТУК

Сред участниците ще бъдат редица разпознаваеми лица на политическите партии и коалиции, които ще участват на предсрочните парламентарни избори - сред тях бивши министри, депутати и представители на младежки и студентски организации.

Ивайло Илиев
Ивайло Илиев Отговорен редактор
Новините днес