Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоян Михалев: ГЕРБ синхронизирано с ИТН внасят вот на недоверие

15 юни 2022, 07:57 часа • 1714 прочитания

За мен вотът на недоверие, който ще внесе ГЕРБ е подозрително, като изглежда е синхронизирано с действията на ИТН. Това заяви депутатът от "Демократична България" Стоян Михалев пред БНТ.

Той посочи, че най-големият интерес държавата да бъде дестабилизирана е заради руските интереси. 

Според Михалева това, че ИТН взривили коалицията, че те работят абсолютни диструктивно. Ние очаквахме, че това е бомба със закъснител и всеки момент ще гръмне, изтъкна Михалева и добави, че темата за Северна Македония била формален повод за излизане на ИТН от коалицията. 

ИТН били от така наречения глас от протестите и те са участвали в това да върнат Бойко Борисов и ГЕРБ на власт. Не може да съществува друга реалност освен ГЕРБ и ДПС и това е отвратително, подчерта Стоян Михайлов. 

ДБ не са сключвали коалиционно споразумение с ИТН. Мандатоносителят е "Продължаваме промяната". Дотук сме си изпълнили всичко поето в коалиционното споразумение. 

Михалев не знае дали може да има управление на всяка цена. 

Стоян Михалев заяви, че ако трябва ще се ходи на предсрочни парламентарни избори. Ако се отиде в избори, ние не знаем накъде ще се тласне всичко това и дали няма да се стигне до спирала от избори, каза още Михалев. 

Още: Над 50% от хората не смятат, че е възможно да се състави ново правителство в рамките на този парламент

 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес