Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спас Гърневски с прогноза: Новият президент ще бъде проф. Мутафчийски

11 април 2020, 21:17 часа • 16224 прочитания

"ГЕРБ отново ще спечелят изборите, а генерал Венцислав Мутафчийски ще е новият президент." Това заяви в предаването "Карай направо" по НОВА ТВ депутатът Спас Гърневски. И посочи, че президентът Румен Радев би следвало да е обединител на нацията и да популяризира управлението, в лицето на правителството. "Той за мен приключи!", категоричен бе Гърневски в ефир, коментирайки поведението и политиката на държавния глава по отношение на налагането на противоепидемичните мерки.

Депутатът от ГЕРБ обвини колегите си от опозицията, че са "един престъпен режим и затова трябва да я карат по-кротко“. „На Шипка президентът подписа ратификация на абдикацията си. На паметника на Левски изживяхме нов срам. Свалянето на доверието от правителството противоречи на Конституцията", коментира Гърневски. Според него, Румен Радев се самоизолира от управленския процес. Народният представител направи сравнение между "двамата генерали" - Венцислав Мутафчийски и Румен Радев, като заяви, че "разликата е огромна".

По думите на Спас Гърневски, голяма част от депутатите от БСП излизали от залата след негови изказвания, но други дори го поздравявали за дързостта му.

Атанаска Маркова
Атанаска Маркова Отговорен редактор
Новините днес