Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Симов: С какво синът на президента заслужи тази разходка през медийния ад?

09 февруари 2021, 17:30 часа • 5361 прочитания

"От вчера си мисля през какво ли минава сега Георги Радев, синът на президента, един тийнейджър, който с нищо не е заслужил тази разходка през медийния ад, интригите на политически лилипути и патологичната злоба на разни екземпляри.

Прочетох, че Антон Тодоров дори го нарича "перекенде", а разни псевдоинтелектуалки ръсят мелодраматични вопли за разпадът на семейството и ценностите. А всъщност тяхното съучастие в тази спецоперация е най-големият показател за интелектуален и морален разпад. Приемаме, че политическата среда у нас е безмилостна и средновековна, пише журналистът Александър Симов във Фейсбук.

"Приемаме, че агресията е надминала всички логически граници и се е превърнала в някакъв адски котел, който опожарява всичко. Но с какво е заслужил един юноша да се превръща в мишена? С какво е заслужило едно дете да става жертва на лъжи, злост и ненормалност?

С какво е заслужил Георги Радев да слуша как Милена Фучеджиева съска и хвърля слюнки? Ето в такива мигове е страшно и гадно. Защото те повдигат завесата за всички знайни и незнайни лакеи на сегашната власт. За всички съучастници на лъжата и интригата. За всички от диманата завеса около ГЕРБ и фабриката им за интриги."

Още: Президентството с първи коментар за сина на Румен Радев

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес