Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Симеон Славчев: Гласувах за моралните, инициативните и родолюбиви българи, които ще направят истинската промяна

04 април 2021, 12:41 часа • 1799 прочитания

Гласувах за моралните, инициативните и родолюбиви българи, които ще направят истинска промяна в България. Това заяви председателят на ПП МИР Симеон Славчев, който гласува заедно с цялото си семейство в 36 СУ "Максим Горки" в столичния квартал "Красно село".

"Гласувах за свободата и справедливостта и тяхното едновременно действие и прилагане във всички сфери и от всички и навсякъде и за това икономическия, социалния и политическия живот в България да се изградят наново", заяви още Симеон Славчев.

Той каза още, че използва правото си на глас в името на опазването на българския род и традиции и за излизане на страната ни от демографската криза, както и за гарантирани грижи от страна на държавата за всички български семейства.

"Гласувах за връщането на всички българи и реализацията на техния опит и потенциал в родината, както и за превръщането на България в силна социална и индустриална държава. Гласувах всеки българин да има сигурна работа, която да му осигурява устойчив и постоянно повишаващ се доход, както и достоен стандарт на живот. Гласувах за по-доброто бъдеше и развитие на нашите деца тук в България", заяви още Симеон Славчев.

Славчев гласува с цялото си семейство машинно, защото според него това е най-сигурният и бърз начин за всеки един избирател.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес