Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радан Кънев: Приказките за връзка с ГЕРБ не ни се отразяват добре

04 февруари 2014, 20:31 часа • 19587 прочитания

"Доскоро твърде много се бяхме вгледали в пъпа си, тепърва ще вдигаме доверието към нас", заяви говорителят на Реформаторския блок и лидер на ДСБ Радан Кънев в предаването „Лице в лице" по bTV.

"Една от причините за не особено добрите ни социологически резултати напоследък бяха приказките за свързването ни с ГЕРБ", категоричен бе лидерът на ДСБ. "Хората не очакват да чуят, че някой ще се съюзява с някого. За да влезем в парламента и после във властта трябва да говорим на хората това, което е важно за тях".

Не особено ласково за ГЕРБ се изказа и бившият кмет на София и бивш служебен премиер Стефан Софиянски. Пред БНТ той заяви, че Борисов и ГЕРБ са границата между лявото и дясното и който иска да тръгне с тях, тръгва към лявото. Софиянски визира Реформаторския блок от тази гледна точка и добави, че заради Тройната коалиция и ГЕРБ България е в сегашното положение. Двете правителства - на Станишев и Борисов, не намериха националните каузи, за които да се борят, каза бившият служебен премиер.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес