Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Протестиращи посрещнаха Станишев и БСП в Пловдив

19 януари 2014, 14:06 часа • 26286 прочитания

Протестиращи граждани срещу правителството на Пламен Орешарски се събират пред Международния панаир в Пловдив, където се провежда националното съвещание на БСП, предаде Радио „Фокус”-Пловдив.

Групата е от около десетина души, които носят български знамена и плакати, на които пише: „Пловдив иска едно – оставка”. Очаква се да пристигнат още около 50 души, които са тръгнали от сборния пункт пред общината.

В националното съвещание на БСП участието вземат Националното изпълнително бюро, ръководството на парламентарната група, министри и председатели на общински и областни партийни организации в страната.

В дневния ред са записани отчета на правителството и отражението на стъпките му спрямо ситуацията в страната; законодателни инициативи в антимонополното и социално законодателство. Проектът АБВ не е в дневния ред на съвещанието, но ще се коментира, ако бъде повдигнат като тема.

Председателят на ПЕС и БСП Сергей Станишев ще даде пресконференция за медиите в 15:30 часа. Съвещанието е закрито за журналисти.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес