Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Приоритетите на "Възраждане": Национална сигурност, суверенитет и демографското развитие на страната

01 март 2021, 13:56 часа • 5132 прочитания

Приоритет за "Възраждане" са националната сигурност, суверенитета на България и демографското развитие на страната. Това обявиха от партията по време на обявяването на листите си с кандидатите за народни представители за изборите на 4 април за Пловдив град /16 МИР/ и Пловдив област /17 МИР/.

Водач на градската листа е Елена Гунчева, а начело на кандидатите от областта е местният лидер Ангел Георгиев, стана ясно от събитието в пресклуба на БТА в Пловдив.

Девизът ни е "Повярвай в България" и в тази връзка ще работим за развитие на икономиката и повишаване на доходите на хората, повишаване стандарта им на живот и за едно по-добро образование и здравеопазване, подчерта Георгиев.

Елена Гулина добави, че партията им отстоява българските и национални интереси и тяхната цел е да осигурят такова настояще, че да има бъдеще за децата.

От Възраждане подчертаха, че независимо от решението на правителството и мерките, които евентуално ще се вземат, те ще се качат на връх Шипка в деня на Националния празник - 3 март.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес