Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полиция и плътни метални заграждения около Народното събрание (СНИМКИ и ВИДЕО)

23 февруари 2022, 10:50 часа • 5203 прочитания

Изключително засилено полицейско присъствие и плътна метална ограда ще посрещнат протестиращите срещу зеления сертификат на площада пред Народното събрание. Репортер на Actualno.com успя да заснеме масивната мрежа, с която е обградена цялата сграда на парламента.

 

Още късно снощи очевидци забелязаха два камиона с огради, предназначени да възпират протестиращите от нахлуване в Народното събрание. В момента цялата сграда на Народното събрание е опасана от огради, които този път ще са вързани една за друга, за да не се повтори случката от предния протест на "Възраждане", когато протестиращите успяха да разбутат загражданията на МВР.

 

Иначе протестът на партия „Възраждане” започва в 11:00 часа. От там съобщиха, че демонстрации ще има, въпреки обявеното от правителството премахване на зеления сертификат, тъй като сроковете били незодоволителни, а запазването на маските и тестването на учениците - неприемливи. Затова недоволството под прозорците на властта ще се състои, като протестиращите настояват и за незабавно преразглеждане на бюджета в частта, засягаща COVID мерките.

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес