Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски сравни Радев с мажоретка: Да вземе да кацне и да даде втория мандат

17 юли 2024, 10:13 часа • 1303 прочитания

Казва: "От въздуха не мога да реша какво да правя". Ами да вземе да кацне този човек и да вземе да даде втория мандат. Това каза един от председателите на ДПС Делян Пеевски пред медиите в парламента по адрес на президента Радев.

Държавата гори, а "някои хора летят"

Пеевски отправи тази критика, като под "някои хора" той визира държавният глава, Румен Радев, който вчера участва в тренировъчен полет над София

"Държавата гори, а някои хора летят. Вчера наблюдавахте ли какво се случва - рекламни полети на спасители. Не виждам как не виждате темите. Вместо да летят вертолетите и да гасят, се харчат парите да се снима в рекламни екипчета, като мажоретка. Той защо не е на пожарите, защо не върши работа, а лети?", каза Пеевски.  

Няма да говорят с ПП-ДБ

Пеевски коментира предложената от ПП-ДБ декларация, свързана с антикорупционното законодателство и съдебната реформа. Той подчерта, че ДПС няма да разговаря с тях. "С носителите на пачките и на пуделите, няма да преговаряме изобщо. Явно много бързо се забрави кои са тези хора", каза Пеевски. 

Проблемите в ДПС

Пеевски коментира и фактът, че групата на ДПС в 50-ото Народно събрание намалява след като днес още един депутат мина в лагера на Доган. "Изобщо не ме притеснява, това са хора, които не работят за хората и го показват", каза Пеевски. По думите му те само оказват натиск.

"Който иска да си прави централни съвети, да си ги прави. Аз съм председател на ДПС", заяви той, добавяйки, че този съвет нищо не решава. ОЩЕ: Гюнер Тахир: Пеевски и хората му ще бъдат принудени да напуснат ДПС

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес