Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски: Отиваме на избори - всичко друго е фарс и мъка (ВИДЕО)

26 март 2024, 10:18 часа • 1367 прочитания

Ясно е, че отиваме на избори. Всичко друго е фарс и мъка. Това каза съпредседателят на ДПС Делян Пеевски пред медиите в парламента след провала на първия мандат. 

"Нека запазят достойнството си всички и да отидем да видим какво доверие ще ни дадат хората", призова Пеевски.  

Той увери, че ДПС са направили всичко възможно, за да няма избори. "Както видяхте, те не се разбраха", посочи Пеевски. Според него ПП-ДБ са изчерпали всички възможности. "Те не трябваше да прекаляват с исканията си, които са несъразмерни с тяхната тежест", смята още един от лидерите на ДПС. 

На въпрос изключва ли третия мандат, Пеевски отговори: 

"Г-н Борисов изключи втори мандат. Аз изключвам трети, ако е при ДПС". ОЩЕ: Не се разбраха: Няма да има правителство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ (ВИДЕО)

Близостта с ПП-ДБ

Пеевски коментира твърденията на Борисов за близост между ПП-ДБ и ДПС. "Точно г-н Борисов да го обяснява това нещо е меко казано смешно. Близост имаме и с него, и с тях. 9 месеца работихме заедно всеки ден. Най-смешно ще бъде, ако в кампанията се отричаме едни от други. Ще почне едно говорене кой на кого е близък. Само да подчертая - интимно близки не сме", добави той. ОЩЕ: Борисов: Чужди министри ми звъняха от името на Кирил Петков да ме натискат за МВР

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес