Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски: Има всички шансове това управление да изкара цял мандат (ВИДЕО)

11 януари 2024, 12:48 часа • 1732 прочитания

Има всички шансове това управление да изкара цял мандат. Това коментира председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски пред медиите в парламента.

Стабилността на управлението

"Нека да мине ротацията. Тя е много важен момент и след това ще го видим как ще бъде нататък, но за момента всичко е стабилно", заяви още Пеевски. ОЩЕ: ГЕРБ потвърди ангажимента си към правителството (ВИДЕО)

ДПС и кабинета след ротацията

Пеевски отбеляза, че тази тема ще бъде предмет на разговорите между ГЕРБ, ПП и ДБ, като уточни, че засега става дума за един вицепремиер.

"Дали ще има друг, питайте тях. Ние в това няма да участваме. Молбата ми е да няма вече коментари дали ДПС ще влиза в управлението или няма да влиза. Ние ясно сме казали, че в изпълнителна власт няма да участваме", подчерта Пеевски. ОЩЕ: Цонев: Мир в света, в страната и в душите ни - най-доброто наистина предстои (ВИДЕО)

Пеевски не е искал оставката на Тагарев

Припомняме, че през уикенда Пеевски призова Тагарев да понесе отговорност за това, че шефовете на парламентарни групи да понесе отговорност. 

Пеевски подчерта, че обръщението си към Тагарев не му е искал оставката. "Държа той да се извини на парламента. Не е сериозно една невинна жена да понесе тази отговорност, защото над нея има още няколко лица, които са го одобрили, а както и самият министър сподели и се извини, е минало и през него", каза Пеевски. ОЩЕ:Оставка в Министерство на отбраната

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес