Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Паунова пита Отровното трио дали са писали до БСП и ДПС, Хаджигенов й отговори

08 февруари 2021, 16:07 часа • 4175 прочитания

Чудя се инициативата на “Отровното трио и гражданите” миналата седмица - онези точки за постигане на съгласие за съдебна реформа, анти-ГЕРБ и тн. до кои партии са изпратени? Разбрах, че предлагат, ама не разбрах на кого? На ДПС, например предлагат ли общ фронт за съдебна реформа?

За контекст:

На 19 октомври 2020 година пред Свободна Европа адвокат Николай Хаджигенов отговаря на въпрос кой може да бъде алтернатива на ГЕРБ по следния начин: "Всички заедно срещу ГЕРБ, без БСП и ДПС, защото те са съучастници. Какво неясно има?"

P.S. След включване под статуса от Николай Хаджигенов стана ясно, че да - писмото е изпратено до ДПС, и до БСП, пише журналистката Полина Паунова във Фейсбук.

"Точно така изпратени са и до т.н. опозиция БСП/ДПС. Питането можеше да е директно до източника, но пък сигурен съм, че така е по-секси, пише Хаджигенов под поста й.

"И докато ровиш, няКОЙ да бъде така любезен да ми обясни как текст на декларация в три точки от типа не правин нищо с герП и ще правим правосъдна реформа се превърна в коалиция.

И докато слушаш все така внимателно, още тогава казах, че ПРОМЯНА не е възможна без гласовете на бсп, а за конституция и без тези на дпс, защото такава е реалността", пише още членът на Отровното трио.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес