Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пашата, Каратиста и Бърборкото все така контролират нещата, казва Григор Здравков

22 ноември 2013, 21:52 часа • 49030 прочитания

Групи от протестиращи получават пари от „Димитър Стефанов - Каратиста, Михаил Светозаров - Бърборкото и Румен Николов - Пашата”. Тези групи се инфилтрират в продължаващите повече от 160 дни протести срещу правителството, твърди председателят на „Българска легия Антимафия” Григор Здравков.

В „Лице в лице” на bTV Здравков заяви, че Каратиста, Бърборкото и Пашата са тези, които са дали парите за подслушванията, изкарвани на бял свят от Сергей Станишев. Това е продължение на т.нар. частно ГДБОП, в което са замесени и председателят на ПЕС Сергей Станишев, хората на Меглена Кунева, Касим Дал, ДПС, заяви Здравков.

Сигналът на „Легия Антимафия” за послушваните 850 телефонни номера по времето на ГЕРБ вече е в Комисията за борба с корупцията на Волен Сидеров.

Според Здравков и в момента едни и същи хора контролират държавата. Това са хората, които държат контрабандата. А от контрабандните пари на цигари без бандерол се плащат пари за протести срещу правителството, казва председателят на „Легия Антимафия”.

Съгласно документите и справките на "Антимафия" тази година митничарите са хванали 4 камиона контрабандни, а през 2010-та година са заловени 25. Липсват 1,5 млрд. лв. от акцизи на контрабандни цигари, обясни Петър Якимов. И сегашните управляващи няма да спрат контрабандата, както беше по времето на ГЕРБ, отсече Здравков.

По данни на МВР днес на протеста ДАНСwithme към 20:00 часа е имало 150 души.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес