Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Парламентарните репортери пак отиват в мазето

19 юли 2023, 13:29 часа • 1911 прочитания

Парламентарните репортери пак отиват в мазето. Темата повдигна Тошко Йорданов от ИТН по време на брифинг. Причината, която той обясни е ремонт на настоящата сграда, което ще наложи депутатите да се преместят в бившия партиен дом, където в момента заседават голяма част от парламентарните комисии и където депутатите бяха по време на пандемията, за което журналистите имат лоши спомени за ограничения. ОЩЕ: Тошко Йорданов: Управляващите местят парламента в партийния дом (ВИДЕО)

Всъщност за това преместване се говори неофициално от много време, но днес Христо Иванов и Корнелия Нинова също коментираха темата след въпроси на журналисти, което всъщност потвърждава, че такова нещо се обсъжда. ОЩЕ: Журналисти бойкотираха Министерство на финансите заради условията на Асен Василев

С преместването на Народното събрание в сградата на бившия партиен дом парламентарните репортери се съмняват, че ще имат достъп до депутатите и до нормални условия на работа, тъй като при предишното преместване им беше отредена зала в партера, която всъщност създаваше усещането за мазе, тъй като прозорците й бяха нависоко и с решетки. ОЩЕ: Христо Иванов не смята, че ще има окончателно преместване на сградата на парламента (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес