Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Още един ключов експерт напусна партията на Слави Трифонов

01 ноември 2022, 16:36 часа • 50935 прочитания

Андрей Николов вече не е част от от политическа партия "Има такъв народ". Това стана ясно от негов пост в социалната мрежа.

"Винаги съм подхождал професионално и винаги съм се стремял да реализирам именно реформите в съдебната власт, така работих в три поредни парламента. Научих много и придобих наистина безценен опит в законодателната работа, но и в отношенията в политическото (бурно) море в последните две години", споделя още Михайлов.

От бившия народен представител става ясно, че преди повече от четири години, още в началото на ИТН, заедно с колеги часове наред са обсъждали политически и юридически подходи, реформи, програма и законодателни предложения в сектор "Правосъдие", като самата програма е била над 100 страници.

"Днес няма кой да напише подобно нещо, а по-тъжното е, че няма кой да го прочете!", казва той.

Михайлов уверява, че ще продължава да има обществена позиция, но си мечтае за повече експертен подход. 

От Actualno.com припомняме, чи Андрей Михайлов беше председател на Правна комисия в 46-ото Народно събрание и председател на делегацията в НАТО. Работил като експерт в Комисия за защита на конкуренцията, дирекция „Антитръст и концентрации“. Депутат в 45-то, 46-то и 47-то Народно събрание.

Михаил Митев
Михаил Митев Отговорен редактор
Новините днес