Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма Делян Пеевски в листите на лявото обединение: Говори временният председател на БСП

25 септември 2024, 07:56 часа • 460 прочитания

Какъв Делян Пеевски виждате в листите на БСП-Обединена левица? Няма такова нещо, няма Пеевски в листите на лявото обединение. Това заяви изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров пред БНТ. 

Още: "Синдром като Пеевски има във всяка партия": Любомир Стефанов в Студио Actualno (ВИДЕО)

По думите му позитивите за лявото обединение са много повече, отколкото минусите. В лявото обединение си научихме урока и е време да дадем реален фактор в управлението на страната, подчерта Зафиров. 

Няма трудности в реденето на листите на лявото обединение

Той увери, че няма трудности при реденето на листите на БСП-Обединена левица. Нашите листи са напълно пълни и има листи по места, в които има много резерви, уточни Атанас Зафиров. И добави - има много нови водачи на листи и няма служебно редене на политически листи. В тях има много нови политически лица, което ще е гаранция за успех, сигурен е Зафиров. 

"Няма таков нещо, че вратите се отварян отвътре и падане на крепостта в реденото на листите на БСП-Обединена левица", категоричен бе Атанас Зафиров. Той обеща, че ще има сплав от млади лица и по-опитни социалисти в листите на "червените". 

Зафиров заяви още, че в БСП-Обединена левица ще се присъединят две нови партии, като пожела на Симеон Славчев и партия МИР успех. Той призова Славчев да каже какви са зависимостите на БСП-Обединена левица с Делян Пеевски. 

Още: Манолова: Няма да съм кандидат, призовавам лидерите вляво за крачка назад (ВИДЕО)

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес