Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николина Ангелкова познава Живко Коцев: Нямам какво да крия

07 април 2024, 16:24 часа • 3874 прочитания

"Познавам г-н Живко Коцев по-малко от година. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи. Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му", посочва в позиция във "Фейсбук" бившият министър на туризма Николина Ангелкова във връзка с медийни въпроси, коментари и внушения.

Ангелкова видя политическа интрига

Тя съжалява, че името й се замесва в тази история с политически и МВР привкус. "Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързвани с г-н Коцев", посочва Ангелкова. 

"Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена", добавя още Ангелкова.

Бившият министър на туризма обръща внимание, че работата й е предимно в чужбина, като в България не реализира никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създава фон и спекулации поради биографията си в изпълнителната власт и политиката. ОЩЕ: СНИМКИ: Заедно - главният секретар на МВР, Бойко Рашков и обвинени за контрабанда

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес