Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Нанков: В неделя се решава бъдещето на децата ни, гласувайте за сигурност и стабилност!*

25 октомври 2024, 09:44 часа • 393 прочитания

"Ловеч – най-красивият град в България с най-сърдечните хора! Гласувайте! Вземете бъдещето в своите ръце, нека решението бъде ваше. Силата на демокрацията е в това всеки да има възможност да изрази свободно своята воля. Това написа в социалната мрежа "Фейсбук" водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 11-ти МИР Ловеч Николай Нанков

Призова хората да гласуват

Той подчерта, че неделя е денят, в който урните ще решат бъдещето на децата ни.

"България има нужда от стабилно правителство, което през следващите 4 години да осигури сигурност и стабилност, реален ръст на доходите, завършени магистрали. Нека дадем повод на децата ни да остават в родината си. Да има перспектива и спокойствие в този все по-несигурен свят, завладян от конфликти.

Подкрепете ни в неделя с номер 18 ГЕРБ-СДС - за сигурност и стабилност, които само ние можем да гарантираме. Доказвали сме го назад в годините, ще го направим и сега. Гласувайте!

Равносметката от кампанията

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Николай Нанков закри кампанията си в Ловеч, след което благодари на всички, които са били на събитието, за да си пожелаят заедно успех в неделя с номер 18.

"Благодаря на всички хора, с които се срещнахме от общините Ловеч и Тетевен, Априлци и Троян, от Луковит и Летница, от Ябланица и Угърчин", каза още той. 

ГЕРБ има план и решения

"Попитахме ви в каква България искате да живеем и отговорът ви беше категоричен – в Сигурна и Стабилна. Искате да има редовно правителство, да усещате грижата на държавата. Не сте щастливи от доходите си, защото инфлацията ги е стопила преди да ги получите. Наясно сте, че довършваното на „Хемус“ е от критична важност за Северна България. Очаквате мерки за справяне с водната криза. И подновяване на санирането - най-успешната държавна програма, с преки ползи за семействата. Както винаги досега през годините, вашият дневен ред ще е и дневният ред на нашето правителство. Правителство с премиер Бойко Борисов", заяви Нанков. ОЩЕ: Николай Нанков: "Промяната" са погазили всички правила за санирането по ПВУ

"Ще успеем заедно. Имаме решения и план за излизане от кризата. Трябва ни висока избирателна активност и силна подкрепа на номер 18. Това ще увеличи шанса ни да имаме водеща роля при съставянето на кабинет и тежест при взимането на решения. Само с победа на ГЕРБ-СДС ще можем за пореден път да изведем страната отново на пътя на развитието. Гласувайте! Бъдете с победителите с номер 18", призова кандидатът за депутат. 

 

*Публикацията е съгласно договор, сключен между ПП "ГЕРБ" и “Уебграунд Груп” АД за парламентарни избори 2024. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес