Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Нанков от Български извор: Хората тук са гневни заради замразяването на „Хемус“ в последните 3 години

30 май 2024, 19:19 часа • 7638 прочитания

Почти всички мои пътувания минават през Български извор. И всеки път се виждам с кмета Исай Данг. Той промени представата на хората тук за кмет. Затова и всички в селото го обичат, уважават и му помагат. Направихме много – мултифункционална спортната площадка, детски кът със стрийт фитнес, нова детска площадка, ремонтирана и обновена бе обществената чешма, подарихме на младите хора тук тепих за борба, който служи за всички състезания по този спорт в община Тетевен. Това разказва на профила си във Facebook бившият регионален министър и водач на листата на ГЕРБ-СДС в 11-ти МИР Ловеч Николай Нанков.

Още: Нанков: ПП ги движи само омразата

„Гневни са вече хората тук заради замразяването на „Хемус“ в последните 3 г. През Български извор минава целият трафик на главния път София-Варна, в това число и тежкотоварните автомобили. Въпреки поставените от нас повдигнати пешеходни пътеки с денонощна сигнализация, рискът от катастрофи остава изключително сериозен. Шумът и меъсните газове от автомобилния трафик са „бонус“ към проблема. Завършването на магистралата е от жизнено значение за Български извор“, написа още той.

Още: Нанков: "Фактурите" на Промяната започнаха да излизат - засега са 200 млн. лв.

По думите на Николай Нанков през последните три години хората напълно са загубили надежда, но не са спрели да работят. „Затова и добрите новини приемат с радост. А те не са малко - проектира се и предстои основен ремонт на пътя от Български извор за Малка Желязна и на пътя Български извор-Галата. И още един проект ще стартира тук – проектира се цялостен ремонт на централния площад. Общината кандидатства пред МОН и за пълен ремонт на ДГ „Изворче“ с въвеждане на енергоефективни мерки, очаква финансиране. И това не е всичко. Исай и неговият екип имат още идеи, които искат да осъществят - като нова модерна спортна площадка за баскетбол и волейбол. Имат моята пълна подкрепа, както и досега. Много работа ни чака. И ако спечелим изборите с такъв резултат, който ни позволи да имаме правителство с пълен мандат, както искат хората, започваме ударно. Номер 22 е номерът на победителите и аз вярвам, че в Български извор ще сме първи. За да имаме стабилна България в сигурна Европа“, категоричен е Николай Нанков.

Още: Нанков: Откакто ГЕРБ не е на власт, пътищата не се поддържат

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес