Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Марков: Румен Радев е поредното американско полит-конте

13 октомври 2021, 11:49 часа • 7808 прочитания

"Предлагам да започнем да си говорим по-открито. Така е честно! Румен Радев беше и си остава чиста проба парашутист, спуснат в сградата на президентството и този акт извърши партията-майка БСП.

Червените ескадрони бяха излъгани от собствените си партийни другари, че това е проруски човек, генерал и избранник посочен директно от Кремъл. Така ли беше? И ако не беше тази лъжа, дали гласоподавателите и активисти на БСП щяха да гласуват за Радев? - Не мисля.

И въпреки това за мен няма никаква изненада, когато едни червени другари предават други в лична полза. Такива са тези екземпляри не от вчера и предателството е тяхна единствена същност, пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Когато лъсна истината, че Радев е поредното американско полит-конте, много от прецаканите му поддръжници и избиратели свиха тихо патната и онемяха. Причината е, че са осъзнали рязко своята глупост и са усетили предателството на своите висши партийни функционери.

Защо, обаче, днес те отново застават зад Радев за мен е пълна загадка, независимо, че кръгът от десари около президентското тяло създава ОТНОВО усещане за проруска карта, а всъщност десарите отдавна са пристанали на американското посолство по същият начин както обслужваха преди руското. Такива са и тези екземпляри.

Чудя се дали нито един червен активист на партията-майка БСП не вижда с очите си и чува с ушите си, че Радев се подкрепя и от Христо Иванов, генерал Наско и прочее наши евро-атлантици и в същото време от БСП!? Това трудно ли е за осъзнаване или на някои хора им е изветрял мозъка? И между другото.

Кое посолство има сили да защити действащ български президент, ако той съзнателно и целенасочено гази Конституцията и законите на страната - руското или американското? Според мен второто и това се случва напълно открито в присъствието на американския посланик. Пред очите ви!

Гласувайте другари, гласувайте за вашият президент. Вечно вашият Румен."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес