Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Марков: Не съм сигурен, че има друга държава в Европа с толкова кандидат президенти

14 октомври 2021, 10:05 часа • 5352 прочитания

"Единственият резултат от толкова многото лица като задници, решили да се кандидатират за президент на България ще бъде увеличаване на избирателната активност. Това е и целта на статуквото, което уж ще променяме, но всъщност поддържаме. От глупост.

Не съм сигурен, че има друга държава в Европа с толкова кандидат президенти и кандидат народни представители, повечето от които напълно абсурди същества. Обида за здравия разум", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Малките и почти незначителни партии също имат интерес да помпят избирателите, за да се докопат до някаква държавна субсидия и "лидера" да лапне едни бързи парички. Колкото толкова!

Познавам десетки такива изявени тарикати, които са превърнали всички избори в собствен бизнес и приказват на хората едни такива завършени глупости, но въпреки това все има кой да им се връзва. И все тая пуста пара е пред очите им, а в главите им празно, та дрънка. Свирят зимни ветрове между ушите на вечно гладните обществени отрепки.

Не зная дали има 20 човека в тази псевдо-държава, които не са оцапани с болни политически амбиции или да не свързани пряко и косвено с такива. През изминалите 30 години пълен хаос всеки скочи някъде и кукурига от някакво свое гнездо в което никога не се е раждал живот. Това наричам оскотяване. Пълно национално и личностно оскотяване.

И сега накъде така разделени, бедни, болни, оскотяли и глупави? Мислите ли."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес