Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мрежата изригна: Десислав Чуколов от "Атака" показа среден пръст на протестиращите

04 октомври 2013, 11:02 часа • 53257 прочитания

Зам.-председателят на "Атака" показа среден пръст на протестиращите пред парламента на излизане от сградата след несъстоялия се петъчен парламентарен контрол. Тази информация, придружена със снимка за доказателство, обиколи социалните мрежи.

"Депутат от "Атака" показва среден пръст на гражданите край парламента. Чуколов е виден герой от славната брюкселска вечер миналата сряда, само вместо Булгар, Булгар е казвал I am member of Bulgarian parliament", пишат на страницата си във Фейсбук от Протестна мрежа.


По-рано Чуколов коментира пред журналисти в парламента проваленото заседание.

"От ГЕРБ се скатаха от отговора на вътрешния министър за подслушванията по времето на Цветан Цветанов, заяви Чуколов, цитиран от„Фокус”. На въпрос дали парламентът може да разчита на групата на „Атака”, за да се провеждат заседания, Чуколов заяви: „Явно парламентът не може да разчита на ГЕРБ. ГЕРБ днес не бяха на работа и не представляват интереса на българския народ. Хората от нашата парламентарна група бяха в залата. Колко бяха тези от ГЕРБ, които предпочетоха да се скатаят от отговора, който трябваше да даде вътрешният министър за подслушването по времето на Цветан Цветанов. Ето затова ги нямаше в залата – просто ги е страх от отговора. Страх ги е от това да бъдат депутати”. „ГЕРБ физически са в пленарна зала, ментално още са в Министерски съвет. Ние от „Атака” сме на мястото и на поста си”, подчерта той.

„Народните представители от „Атака” бяха тук, както всеки народен представител трябва да бъде тук, за да представлява интересите на българския народ. Днес ГЕРБ представлява интересите на българския народ или интересите на Бойко Борисов”, каза още Чуколов.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес