Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марков: Президентът Радев влезе в битката срещу етническата глупост на партийния лидер на ДПС

15 юни 2021, 07:40 часа • 6231 прочитания

Макар и със значително закъснение, президентът Радев влезе в битката срещу етническата глупост на партийния лидер на ДПС. Тук вече мога да го подкрепя, независимо дали го ползва като формален повод за постигане на по-високи цели или не, пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

За мен въпроса с непремереното политическо говорене е достатъчно сериозен, ако човек гледа внимателно както миналото, така и бъдещето. Поздравления за вас, господин Президент на РБ!

Виж факта, че Карадайъ каза истината и цялата изречена от него глупост е реално вътрешно негово състояние - нямам никакви съмнения. И не само негово!

Това е проблем, защото нито един човек на земята няма две родини за които е готов да положи живота си!!! И дано бъда разбран правилно.

Всички правилни отговори, обаче, са в образованието и културата на човека. Липсва ли ти нещо, то трябва да бъде попълнено.

Природата не търпи празни пространства и често запълва човек с титанична глупост на която той става верен поданик до края на живота си. Затова - образование, култура, възпитание, дисциплина!

Липсват ли ти - свършен си! Ако не днес, утре няма да те има.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес