Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марков: България се намира в здрава хватка на сериозна мафия, която вече има световно значение

11 март 2021, 11:53 часа • 14361 прочитания

"В България има установени три основни партии, които са БСП, ГЕРБ и ДПС. Във всяка една от тях има две крила - проевропейско и антиевропейско. Трите основни партии произвеждат свои аватари - прокси партии, които имат тактическо и стратегическо предназначение преди и след изборите.

99% от членовете на партии и симпатизанти, извън основните три не знаят зависимостите и последствията от тези зависимости и затова се хвърлят лесно да защитават една или друга дума казана от техния назначен лидер. Зная, че митовете и легендите се разбиват най-трудно, но съм длъжен да предупредя сега, за да съм с чисто лице пред вас утре. Ще има и утре!

Същото е разделението и при олигарсите, обикновените бизнесмени, магистрати, топ полицаи и прочее администрация. Всичко е сегментирано с голяма точност и балансирано до съвършенство. Това е видимата и слаба страна на нещата, наречени държава!

Дълбоката държава се намира извън този сегмент и хоризонт. Затова е невидима. Тя има чисто икономически и престъпни структури, които заедно гарантират нейната устойчивост. Тази дълбока държава не подлежи на ремонт чрез каквато й да била политика, промени в конституция, закони и прочее", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Тези неща могат да оптимизират някои процеси, но не и да решат сериозните държавни проблеми. Затова, не обръщайте внимание на говорящите политически глави - те не знаят нито структурата нито лицата, които представляват задкулисието. Тези, които ви убеждават в политически платформи са дълбоко невежи хора, затова им се налага да си измислят убедителни теории с които да ви манипулират. Истината е, че не знаят нищо за Системата, нито, че са неина производна.

България се намира в здрава хватка на сериозна мафия, която вече има световно значение. Всичко това произлиза от натрупаните капитали и начина по който се управляват, защитават и увеличават. Зад тях работи перфектно смазана машина за човешко месо!

Искате илюзии - слушайте всякакви лумпени назначени за политически разказвачи на приказки, искате истина - не ги слушайте и се опитайте да чуете песента на вятъра."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес