Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марешки: Фалшивите новини са последното издихание на икономическия картел

21 март 2017, 17:16 часа • 1514 прочитания

Фалшивите новини срещу мен и ВОЛЯ, които наводниха в последните дни платените сервилни медии и социалните мрежи, са последното издихание на икономическия картел и неговите политически еничари. Това написа председателят на партията Веселин Марешки във Facebook.

Според него фалшивите новини само показват безсилието и предопределената им загуба на 26 март. "Последният отчаян ход на статуквото ще бъде да опита фалшифициране на резултатите от вота", категоричен е той.

По думите му забраната на ЦИК да се снима отварянето на урните и броенето на бюлетините е ярко доказателство, че старата система иска избори на тъмно. "Ще го позволим ли", пита риторично Марешки.

Ето и пълният текст: "Фалшивите новини срещу мен и ВОЛЯ, които наводниха в последните дни платените сервилни медии и социалните мрежи, са последното издихание на икономическия картел и неговите политически еничари. Те само показват безсилието и предопределената им загуба на 26 март. Последният отчаян ход на статуквото ще бъде да опита фалшифициране на резултатите от вота. Забраната на ЦИК да се снима отварянето на урните и броенето на бюлетините е ярко доказателство, че старата система иска избори на тъмно. Ще го позволим ли?"

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес