Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Манолова: Група хора в БСП взимаха решения, които се свеждаха на всички останали

11 октомври 2014, 10:19 часа • 26892 прочитания

Група хора в БСП взимаха решения и те после се свеждаха на всички останали. Това призна в ефира на Нова телевизия Мая Манолова от БСП за управлението на Сергей Станишев начело на партията, без да го напада директно.

Тя допълни, че е говорила и предупреждавала бившия лидер за различни решения, обявени от него. Например -искането за провеждане на избори през юли, предложението за задължително гласуване фактът, че кабинетът "Орешарски" е бил бутнат от левицата и забавилият се анализ на загубата по време на евроизборите.

Според нея партията е загубила каузата си отпреди изборите през 2013 г. Освен това "червените" са се заразили с "вируса" на клиентелизма от коалиционния си партньор, с когото управляваха заедно почти година.

Изглежда ми малко вероятно да управляваме с ГЕРБ, призна бившият заместник-председател на НС. Тя потвърди, че делегация на БСП ще отиде на разговорите с представителите на партията на Бойко Борисов. Отстъпки левицата няма да прави по отношение на ангажимент за  увеличаването на доходите и недопускане на ново увеличение на тока през този отоплителен сезон.

Темата Бат Сали не беше пропусната. Според Манолова провокацията на ДПС е започнала още с номинацията на Александър Методиев за депутат от Кюстендил. Въпреки че той няма нищо общо с областта, а е от Самоков.

 

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес