Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любен Петров е новият председател на СДС-София

03 септември 2015, 12:09 часа • 5627 прочитания

На заседание на градската организация на СДС – София, което се проведе на 2 септември, беше избрано ново ръководство, съобщиха от пресцентъра на партията.

Председател на СДС –София стана Любен Петров, зам.-председател на СДС, председател на партията в район „Витоша“ и зам.-министър на икономиката.

За зам.-председатели бяха избрани: Борислав Миланов, зам.-главен секретар на СДС, народен представител и зам.-председател на парламентарната група на Реформаторския блок; Илия Лазаров,председател на СДС„Изгрев“, Теодор Петков, председател на СДС „Слатина“ и зам.-кмет на район „Витоша“.

Секретар на софийската организация стана Красимир Сираков, председател на СДС в „Красна поляна“.

Цялото ръководство беше избрано почти единодушно. Събранието се проведе при пълно представителство от всички общини. Съставът на абсолютно всички районни ръководства е попълнен.

От дълго време градската организация на СДС в София не се беше събирала в толкова пълен състав, отбелязаха участниците в събранието. Прави впечатление присъствието на много млади, високообразовани хора, които заявиха готовността си да работят за градската организация на синята партия.

На събранието беше попълнена квотата от 12 души, които ще представляват СДС - София в Националния съвет на партията.

 

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес