Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лекарите трябва да се пазят от политиката, смята Николай Марков

12 ноември 2020, 09:49 часа • 5190 прочитания

"До миналата седмица всичко беше наред - чуваха се различни мнения на неексперти, професионални становища от експерти, даваше се думата на гражданите, които за пореден път трябва да понесат и платят тежката цена от дългогодишното методично ограбване на държавата. Когато се чуват различни неща, означава, че сме здрави - поне за мен е така!

От началото на тази седмица вече не е така. Популярни лекари от публичното пространство, които доскоро имаха различни становища по ковид кризата и начините за преодоляването й, неочаквано за мен запяха в хора на престъпното ни управление", пише Николай Марков в социалната мрежа Фейсбук.

"Нещо повече, всички твърдят в общ тон, че кризата е под контрол и действията на мафиотското ни правителство са правилни. Това освен, че ме обижда като наблюдател, но и силно ме притеснява.Вярвам, че там където всички са едно мнение, означава само едно - всички грешат!

Тази политико-медицинска световна каша ще отмине съвсем скоро, но тя ме научи да виждам и разпознавам безпогрешно невидими досега хоризонти. Научи ме, че повечето от така наречените "експерти" са алчни и деморализирани същества, умело скрити зад алтруистични култови каузи.

Всеки от този вид иска две неща - власт и много пари! Само защото е закичил карамфил зад ухото и е забил перо в задника си, представителите на този обществен вид смятат, че имат право да злоупотребяват с всеки личен или обществен страх срещу много милиони в тайни банкови сметки.

Аз зная какво е бъдещето на тези хора, но трябва да мине време и те да разберат какъв вятър ще повее в техните платна. Лъжата и лицемерието, злоупотребата и подлостта, макар и професионални, не са достойнства, а грехове. Днес ще излъжеш и измамиш, утре ще паднеш и ще бъдеш презрян завинаги и безвъзвратно. Това е неизбежно.

Лекарите трябва да се пазят от политиката."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес