Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Къде отидоха милиардите от Европа за коронавируса, попита Николай Марков

11 ноември 2020, 16:55 часа • 9679 прочитания

"Лично аз не разбрах къде отидоха милиардите от Европа за Ковид, както и онези милиарди, които управляващи и опозиция дръпнаха още в началото на кризата?

Бързо си стиснаха престъпните ръце всички гадове в парламента и очакват вече да сме го забравили, но не сме. Дори преди изборите ще го припомняме всеки ден, докато и глухите чуят какво се случва в страната на мафията. Страната, в която политиката е имитация", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Facebook.

"Новият министър на здравеопазването бързо влезе в минорен тон, след като преди броени дни размаха пръст на частните болници. Борисов му е дръпнал ушите и на практика цялата тежест на кризата отива в няколко държавни болници, които отдавна са опустошени от грабеж.

Частните касички за ограбване на здравната каса стоят на сянка, а собствениците им са избягали вече в безопасни за тях дестинации. Причината е, че всъщност не са болници, а касички на престъпната ни власт, която прави съвсем узаконен грабеж под крилото на европейските и национални контролни органи.

Държавните и общински болници са буквално изтърбушени от дългогодишен грабеж и приличат на мовзолеи от миналото ни. Въпреки това се намират нахалници, които да твърдят, че всичко е под контрол. Умират хиляди хора от всякакви болести - изоставени, обидени и отчаяни.

Милиарди за здравеопазване срещу едно голямо престъпно нищо. Същински ад. Е как човек да ни ви разгони фамилиите, когато дойде часът и да не заличи завинаги спомена за това престъпно споделено управление?

Как да пожали нормален човек убийците си?"

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес