Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карантинираният Костадинов от "Възраждане": Протест срещу COVID мерките ще има, аз ще участвам дистанционно

11 януари 2022, 12:30 часа • 12490 прочитания

"Още не са ми звъннали от РЗИ, но ако официално са решили, ще спазя карантината. Нямам друг избор, ще спазя закона". Това заяви лидерът на  ПП "Възраждане" Костадин Костадинов за Actualno.com. Той коментира решението на здравните власти всички от КСНС да се самоизолират.

От вчера вечерта (10 януари) Костадинов е контактен на председателя на парламента Никола Минчев. Двамата участваха в продължилия 6 часа Консултативен съвет по национална сигурност. Веднага след съвета Минчев се почувствал зле, а тестът му е с положителен резултат за COVID-19.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА: Ангел Кунчев: В самоизолация са всички от КСНС при президента

"Аз си направих тест сутринта, който беше отрицателен и сега преди малко (11 януари) ми излезе и лабораторният тест, който също е отрицателен. Протест утре (12 януари) ще има, аз ще бъда дистанционно и няма да мога да съм там", каза лидерът на "Възраждане".

Костадинов призова председателя на НС Никола Минчев да покаже официалния си лабораторен тест.

"Според мен той е здрав, нищо му няма и това е една огромна лъжа. По време на КСНС аз стоях на другия край на масата и между мен и председателя имаше десет души - сигурно имаше 20 метра. Някои бяха с маски, други ги махнаха, аз лично бях без", завърши Костадинов.

Мартин Стоянов
Мартин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес