Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Караянчева: Време е шарлатаните на Радев да се омитат

21 януари 2023, 17:05 часа • 6623 прочитания

"Време е шарлатаните на Радев да се омитат от политическата сцена, защото разписаха държавата. Това заяви бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева, предаде БГНЕС. 

Караянчева коментира отчета на служебния премиер Гълъб Донев и неговите думи за застоя в България. Според нея държавата не просто е в застой, тя „спря да се развива след управлението на Бойко Борисов“. „Всички си спомнят какви бяха цените на горивата и храната. А сега всичко отиде до тавана през последните седем месеца“, добави Караянчева.

Тя определи лидерите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев като аматьори, които са искали да вземат държавата на концесия. „Сформираха коалиция орел, рак и щука и сега не могат да се погледнат. За да управляваш една държава трябва да познаваш законите, а те потъпкаха законите и Конституция“, подчерта Караянчева.

Караянчева заяви, че президентът Румен Радев се е отрекъл от Петков и Василев, наричайки ги шарлатани.

„Техният родител каза, че те са шарлатани. Отрече се от тях, но те сътвориха такива скандали във вътрешнополитически и външнополитически план“, посочи Караянчева.

Според нея целта на ГЕРБ е да достигне до всички избиратели и не са като жълтопаветниците, които не желаят да се срещнат с хората от малките и средните градове.

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес