Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Калоян Методиев: Служебният кабинет катастрофира с охраната на границата

27 февруари 2023, 13:41 часа • 1217 прочитания

Служебният кабинет катастрофира напълно с охраната на границата. Това вече е безспорен факт. Гонки, катастрофи, убити, задушени…. всеки Божи ден. Това написа в профила си във Facebook бившият шеф на кабинета на Корнелия Нинова Калоян Методиев.

„Вчера имаме рекорд - 120 афганистанци минават със стълба границата и се качват на маршрутните линии за сръбската граница. 120 човека накуп е малка армия, едно начално училище, средно предприятие. Колко не се заловени можем само да гадаем. Границата ни вече е само географско понятие“, заяви той.

„За некадърността на служебния кабинет и едноличния му собственик Румен Радев се изписа много. Най-накрая нашия заблуден народ започна да проглежда. Но в този казус по-интересно е друго. Защо всичко се развива основно във вътрешността на страната - Ихтиман, София, Чирпан, Перник, Пазарджик? Там се преследват, задържат, катастрофират и загиват както емигранти, така и полицаи? МВР съществува ли и работи ли на българо-турската граница и на сто-двеста километра от нея? Много странно! Все едно говорим за две отделни институции. Този феномен трябва да има някакво рационално обяснение, което президентът трябва да даде. Всичко живо от горе до долу са негови лични назначения. Дано не е пак нещо свързано с корупция“, пише още Методиев.

„Жалко за Шенген! Жалко за българския народ!“, завършва той.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес