Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Има такъв народ" отговаря на Actualno.com: Политическите събеседвания на Слави Трифонов не бяха за управляващи

16 юли 2021, 15:03 часа • 11482 прочитания

Откъде дойдоха кадрите за правителството на Слави Трифонов и "Има такъв народ"? Попитани от Actualno.com и дали след като преди време от "Шоуто на Слави" правеха събеседвания за експерти-управленци по Фейсбук и дали някой от кандидатите там влиза в новото правителството, Филип Станев отговори, че онези събеседвания не били за министри – можело да се види в интернет. Всъщност, инициативата беше рекламирана като "събеседването с българите, изявили желание да участват в постигането на реална промяна в политическия живот у нас".

ТУК, ТУК и ТУК можете да видите събеседванията от т.нар. "политически изпит" и да прецените за какво бяха провеждани те.

Не е имало друг кандидат-министър, който да се откаже от номинацията на Слави Трифонов за ново правителство освен Саня Армутлиева. Това отговориха Филип Станев и Тошко Йорданов от "Има такъв народ" на друг въпрос на Actualno.com.

Гледаме на тези хора като професионалисти извън личните ни емоции, уточни Йорданов, давайки пример как през годините изпълнители от "Шоуто на Слави Трифонов" се съдели с Армутлиева.

Още: Николай Василев се похвали, че е уволнил Делян Пеевски и направи отчет какво щял да върши (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес