Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиян Василев: ГЕРБ ни превръща в зомби електорат

23 ноември 2020, 16:29 часа • 2940 прочитания

"Не могат, не могат. Но ината да стоят на власт е углавно престъпление, което вече не се измерва с милиардите които крадат през корупцията, а със загубени хиляди човешки живота, за които няма цена.

До сега щяхме да имаме друго правителство, ако бяха подали оставка в началото на протестите. Били отговорни и за това останали?!?

Не че има лесни решения, но поне може да дойдат хора, на които вярваме, които могат да решат задачките с КОВИД, не КОВИД и при 20 хиляди легла свободни, и лекари, които са свръхнатоварени и лекари които не са свръхнатоварени да се намери някакво златно сечение. Включително като въоръжат с ресурс доболничната помощ.

Защото вече хората започват да подозират умисъл в отказа да се потърсят споделени и солидарни решения. Факт е, че има лекари, които сами се уплашиха, но повече си вършат работата. Управлението на страната абдикира и сме оставени на произвола на съдбата", заяви дипломатът Илиян Василев с публикация в социалните мрежи.

"Ако имахме електронно здравеопазване, с електронните здравни карти, ако нямаше корупция която да изтласква на преден план комерсиални интереси, а не животът и спасението на хората, днес щяхме да сме в съвършено друга ситуация.

И на целия този фон има хора, които гледайки как до тях умират тяхни съседи, близки, непознати - продължават да настояват, че по-добър вариант от Борисов няма. Това вече е психопатология, превърнала нормалните хора в зомби електорат.

Ето защо не ме интересува нищо друго освен свалянето на това правителство и тази кохорта, защото те буквално ще затрият нацията. За целият ми живот, никога не сме били на такова дъно. Никога.", допълни той.

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес