Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ицо Хазарта: Урокът ще бъде чут и разбран

12 юни 2024, 10:14 часа • 2610 прочитания

Всичко, което се случи на тези избори е закономерно, то е част от пътя. Урокът ще бъде чут и разбран. С тези думи Христо Петров от ПП-ДБ, по-известен като Ицо Хазарта, се обърна към своите избиратели в профила си във Facebook след вота на 9 юни.

Според предварителните данни Хазарта ще е евродепутат от ПП-ДБ, заедно с Никола Минчев и Радан Кънев. 

ОЩЕ: Бойко Борисов победи Ицо Хазарта в София

Според него резултатът му се дължи на това, че обикаля както София, така и цяла България, и си говори с хората, но повече ги слуша. 

"Звучи толкова просто, а е така непостижимо за мнозинството от българските политици. Уроците, научавани от нормалните хора на улицата са безценни. А когато тези хора видят, че се стараеш и въпреки всичките си несъвършенства успяваш да свършиш нещо макар и малко в тяхна полза - започват да ти вярват. Мисля, че пътят е това", заяви още той.

Петров изказа огромна благодарност към всички онези повече от 27 000 български граждани, които в неделя са го подкрепили с преференция и са го избрали за техен представител в европейския парламент. "Благодаря ви от сърце! Не се съмнявам, че ще ми бъде трудно в началото, но знам и вярвам, че когато дойде краят на този мандат вие ще бъдете удовлетворени от избора, който сте направили", написа той.

С ваше позволение - няколко изречения преди благодарностите. При първите ми срещи с децата в домовете преди две години...

Публикувахте от Ицо Хазарта в Вторник, 11 юни 2024 г.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес